Anasayfa  |   İletişim  | EN
Mimarlık (% 50 İndirim)
Mimarlık (% 25 İndirim)
İç Mimarlık (Burslu)
İç Mimarlık (% 50 İndirim)
  YÖK ATLAS
FSMVÜ | Gündelik Hayatın Yeniden İcadı Atölyesi
Haber - Etkinlik Arşivi
Gündelik Hayatın Yeniden İcadı Atölyesi

Gündelik hayat bir icattır. İcat edilmiş nesneler kesin ve katı görünen gerçeklikler etrafında örülürler.  Bu atölye, gündelik hayatın gerçeklik algısını dönüştüren Covid-19 ve karantina sürecindeki gündelik nesnelerin ve mekanların dönüşümüne odaklanır ve gündelik olma halinin "nesneler" ve "mekanlar" üzerinden nasıl yeniden icat edildiğinin izini sürmeyi hedefler.

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık Bölümü Çevrimiçi Platformu kapsamında, Ar. Gör. Burcu Nimet Dumlu ve Ar. Gör. Büşra Dilaveroğlu tarafından 10-13 Haziran 2020 tarihleri arasında çevrimiçi yürütülecek olan atölye tüm mimarlık ve iç mimarlık öğrencilerine açıktır. Atölye sonuç ürünleri, sanal ortamda gezilebilecek bir sergide yayınlanacaktır.

Atölyeye başvuru için binbirguzergah@gmail.com’a isim-soyisim üniversite, bölüm ve sınıf bilgisi yazarak mail atınız. Atölyeye ilginizi anlatan kısa bir metin eklemeniz, kayıt önceliği sağlayacaktır. Kontenjan 15 öğrenci ile sınırlıdır.