“Shape&Space” Çalıştayı

05 Kasım 2019 Salı günü Öğr. Gör. Alp Nuhoğlu koordinatörlüğünde İç Mimarlık bölümü öğrencileri tarafından “Shape&Space” başlıklı çalıştay gerçekleştirilecektir. Mekansal algı, atmosfer ve kullanıcı-mobilya-mekan etkileşiminin irdeleneceği çalıştay kapsamında; bölüm öğrencilerimiz, FSMVÜ Haliç Yerleşkesinde bulunan açık-yarı açık ve kapalı mekanlar için mekan ve mobilya tasarlayacaklar.05 Kasım 2019 Salı günü Öğr. Gör. Alp Nuhoğlu koordinatörlüğünde İç Mimarlık bölümü öğrencileri tarafından “Shape&Space” başlıklı çalıştay gerçekleştirilecektir. Mekansal algı, atmosfer ve kullanıcı-mobilya-mekan etkileşiminin irdeleneceği çalıştay kapsamında; bölüm öğrencilerimiz, FSMVÜ Haliç Yerleşkesinde bulunan açık-yarı açık ve kapalı mekanlar için mekan ve mobilya tasarlayacaklar.