İç Mimarlık Mezunlarımızdan Güzel Haber
4 Kasım 2019

4 Kasım 2019

TMMOB İç Mimarlar Odası İstanbul Şubesi’nin şemsiyesi altında bir iç mimarlık bölümünün ev sahipliğinde her yıl düzenlenen im 2019 İç Mimarlık Öğrencileri Proje Yarışması’nda İç Mimarlık Bölümü mezunumuz Ebru Dazkır en iyi projenin, Fatmanur Çavuşoğlu da mansiyon ödülünün sahibi oldu.

Bu yıl Bahçeşehir Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünün ev sahipliğinde düzenlenen “im 2019 İç Mimarlık Öğrencileri Proje Yarışması”nın ödül töreni 1 Kasım’da düzenlendi. İç Mimarlık 2019 mezunu Ebru Dazkır birincilik, aynı dönem mezunu Fatmanur Çavuşoğlu ise mansiyon ödülünü kazandı.

TMMOB İç Mimarlar Odası İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen im 2019 İç Mimarlık Öğrencileri Proje Yarışması, iç mimarlık ve çevre tasarımı bölümleri öğrencilerinin lisans eğitimi boyunca gerçekleştirdikleri stüdyo projelerini değerlendirmeye alan ulusal bir yarışma. Farklı üniversitelerden öğrencilerin projelerini bir araya getirerek akademisyen ve öğrenciler için bir iletişim platformu yaratmak ve öğrencilerin meslek kimliğinin güçlenmesini sağlamak amaçlarıyla düzenlenen yarışmada 2019 mezunlarımız gezici tiyatro tasarımlarıyla dereceye girdi.