Afet Sonrası Geçici Yaşam Alanlarının İyileştirilmesi Fikir Yarışmasında Öğrencilerimize Ödül
26 Haziran 2023
Afet Sonrası Geçici Yaşam Alanlarının İyileştirilmesi Öğrenci Fikir Yarışmasında Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğrencilerimizden Zülal Aydın (İç mimarlık),Fatma Çelebi (İç mimarlık), Ayşegül Çoban (Mimarlık)  grup olarak katıldıkları çalışmaları ile 43 proje arasında dereceye girerek eşdeğer ödül almaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi gönülden kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Eşdeğer Ödüller:
17296
Zülal Aydın (Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi) İç Mimarlık Bölümü 1. sınıf öğrencisi
Fatma Çelebi (Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi) İç Mimarlık Bölümü 1. sınıf öğrencisi
Ayşegül Çoban (Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi) Mimarlık Bölümü  1. sınıf öğrencisi

Kaynak: